
دستور اختصاصی سفره خونه
مواد لازم :
یک ورق ژامبون خرد شده ریز
دو ق مرباخوری آرد
نمک و فلفل و پودر فلفل و زردچوبه و ادویه دلخواه
پودر سیر کمی
آویشن کمی
دو عدد تخم مرغ

یک عدد هویج رنده ریز
جعفری خرد شده دو ق غ
یک ق غ روغن مایع برای داخل مایه املت
در صورت تمایل یک ق مرباخوری زعفران دم کرده
طرز تهیه :
همه مواد را باهم مخلوط کرده و

سپس دستگاه ساندویچ میکر را به برق بزنید تا گرم شود وقتی چراغ مخصوص
خاموش شد با برش آشپزی کمی روغن به کف سینی های ساندویچ ساز بمالید سپس از
مایه املت با ق به ارامی داخل هر قسمت بریزید . مراقب باشید به اطراف ریخته
نشودکه لقمه های املت بهم نچسبد .

این مقدار مایه کاملا 4 خانه شبکه دستگاه رو پر کرد . مدتی حدود 8 دقیقه طول میکشد . شاید کمی کمتر یا بیشتر که املت شما آماده شود .

برای اینکه از رنگش مطمئن شوید میتواندی یکبار درب آنرا باز کرده و نگاه
کنید اگر لازم بود دوباره کمی اجازه دهید سرخ شود . حرارت دستگاه بالاست و
سریعات پخته و سرخ میشود و اگر غافل شوید میسوزد .
پنجشنبه, 28 اردیبهشت 1391 ساعت 17:34 |

گوشت چرخ شده خودش چربی داره.قارچ و گوجه هم آب داره.با شعله کم وآب
قارچ و گوجه،اول گوشت میپزه و بعد تو چربی خودش سرخ میشه.با سماق و پیاز
بزن و حالشو ببر.میتونیم به جای سیخ به گوشت فرم بدیم و کف تابه بذاریم
یا گوشت رو کف تابه پهن کنیم .نکته ی کلیدی اینه که شعله ی گاز روی کمترین حد باشه . اگه حرارت زیاد باشه قبل از پختن میچسبه و میسوزه . ویژگی
طراحی این ماهیتابه اینکه حرارت را یکنواخت تر از ماهیتابه ی معمولی پخش
می کنه . باید بگذارین گوشت با حرارت ملایم بپزه . چون این ماهیتابه دو
طرفه است ، بعد از اینکه کاملا پخت و ظرف زو بر گردوندین ،معمولا یک طرف
کامل سرخ شده برای اینکه طرف دیگر هم سرخ بشه . می تونین در آخر کار شعله
رو کمی زیاد کنین (البته باید زود برش داری تا نسوزه) . دستور از سارا |
|